Качество и усмивки с „Биберончо“!

Здравейте и добре дошли! Казвам се Габриела Николова и Ви се представям, защото ние от „Биберончо“ държим на личното отношение към всеки един наш клиент. С нашите малко на брой, но увеличаващи се продукти и гарантирано коректно отношение към Вас и качество на продуктите, ние се стремим да превърнем пазаруването Ви в един забавен и уникален начин да зарадвате най-скъпото Ви същество.

Всички дрешки са изцяло ръчно изрисувани с много любов и отношение към Вашите съкровища и изключително внимание към детайлите. Не се използват щампи, машини или шаблони. И тъй като всичко се нанася изцяло ръчно, което гарантира несъмнено качество, трябва да споменем, че е невъзможно всяко боди да е абсолютно еднакво с предходното и са възможни минимални разлики по рисунката или надписа. Това обаче в никакъв случай не ги променя, а даже напротив- прави ги уникални.

И понеже знаем, че бебчето Ви заслужава по-добро от най-доброто, работим с бодита и блузки от 100% памук на утвърдени български производители и само най-безопасните и качествени текстилни бои, предлагани на пазара. За да се уверим в издържливостта на рисунката, след фиксиране на боите, всяка една дрешка се тества в перална машина с бебешки препарат за пране. По този начин се уверяваме, че получавате продукт с наистина високо и най-вече – проверено качество.

Можете както да избирате бодита от тук или блузки от тук , така и да поръчате дрешка по Ваш дизайн. Насреща сме за всички Ваши идеи за забавни надписи, рисунки, комбинации и цветове и заедно с Вас да създадем най-подходящата дрешка, която да отговаря на очакванията и вкуса Ви и да носи положителни емоции и добро настроение вкъщи. Желанието ни е когато получите нашите бодита, да останете доволни от обслужването и предложеното Ви качество и да не се съмнявате, че сте направили най-добрия избор.

Знаем, че едно от най-ценните неща на всеки съвременен родител е именно времето, с което разполага. За това се стараем да направим пазаруването Ви удобно и с възможно най-високо качество, а сроковете за изпълнение да са възможно най-кратки: не повече от 3 дни за изработка и 1 работен ден за доставка. Работим с куриерска фирма „Еконт“, но ако има по-удобен начин за Вас да получите поръчката си, ще се радваме да помогнем. Доставяме до цялата страна, съгласно тарифните планове на куриерската фирма.

Отворени сме за всички Ваши идеи, мнения, препоръки и коментари. Можете да се свържете с нас по всяко едно време на телефоните или e-maila, които ще намерите на страница „Контакти“! Благодарим за отделеното време и доверие!

Никол Биберончо качество